Κρανι(δί)ου τόπος

Κρανι(δί)ου τόπος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ermionida-aek-ερμιονιδα-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Την πρώτη απώλεια πόντων για τη φετινή περίοδο είχε η ΑΕΚ στην Ερμιονίδα. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, είχαν πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις, αλλά επηρεάστηκαν και από το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων που ανέχτηκε ο διαιτητής. Η Ενωση δεν είχε λύσεις, είχε πολλά κενά στην άμυνα και αδυναμίες στην επίθεση και μπλοκαρίστηκε στον μικρό και κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Κρανιδίου.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και προσπάθησε να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς. Βρέθηκε κοντά στην περιοχή της Ερμιονίδας με τον Πλατέλλα και στη φάση του 8’ με τον Μπρέσεβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Αυτό έφερε παράλληλα το κλείσιμο της Ερμιονίδας, που μαζεύτηκε στο καβούκι της και επιστράτευσε σκληρό παιχνίδι για να μπορέσει να σταματήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Το παιχνίδι ξέφυγε υπό την ανοχή του Διαμαντόπουλου. Ηρθε ο τραυματισμός του Μπαρμπόσα και προκλήθηκε εκνευρισμός στους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι διαπίστωναν πως ήταν απροστάτευτοι στην κλωτσοπατινάδα των αντιπάλων τους. Αν κάποιος προσθέσει την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και τη μικρή έκταση, γίνεται αντιληπτό πως χάθηκε η κυριαρχία της Ενωσης στο ματς.

Η ΑΕΚ έχασε τη μεσαία γραμμή και οι παίκτες της Ερμιονίδας έφταναν σε θέση βολής προς την εστία του Ανέστη. Είναι ενδεικτικό πως για πρώτη φορά φέτος, στη λήξη του ημιχρόνου υπήρχε αντίπαλος με περισσότερες τελικές από την Ενωση (έξι των γηπεδούχων, έναντι μόλις δύο των «κιτρινόμαυρων»). Ο Ανέστης ήταν εκεί όποτε απαιτήθηκε, αλλά η ΑΕΚ περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και κατοχή της μπάλας.

Η Ενωση προσπάθησε να μπει δυνατά και στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Μπρέσεβιτς δεν βρήκε δίχτυα στην πρώτη καλή στιγμή. Ωστόσο, η εικόνα της ΑΕΚ παρέμενε προβληματική. Οι γραμμές είχαν αποστάσεις, η μπάλα δεν έφτανε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση και υπήρχαν κενά στην αμυντική λειτουργία, όπως φάνηκε και στη μεγάλη φάση της Ερμιονίδας με τον Ταπέ στο 55’.

Ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Ζόριτς για να βρει κάποια καλή πάσα (φέρνοντας τον Μάνταλο λίγα μέτρα πιο πίσω) και στα τελευταία 15’ μετέτρεψε το σχήμα σε 4-4-2 με τους Μπρέσεβιτς και Αραβίδη στην επίθεση. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είχε λύσεις. Η μεσαία γραμμή ήταν προβληματική, οι ευκαιρίες προέκυπταν με το σταγονόμετρο και έτσι μοιραία η Ενωση έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Ούτε ο Πλατέλλας στο 93’ που βρέθηκε μέσα στην περιοχή μπόρεσε να βγάλει το ματς από το μηδέν.

Διαβάστε πως μετέφερε το enwsi.gr το ματς πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Γεωργέας (87’ Φαγιέ), Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου (62’ Ζόριτς), Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (21’ Αραβίδης), Μπρέσεβιτς

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο, 4-2-3-1): Πονηρός, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Ιασωνίδης, Κολόκας, Τσακόν (76’ Στάϊκος), Ομο, Βλαχόπουλος (87’ Τούτοριτς), Κιοσσές, Ζβόγιτς (52’ Ταπέ), Παβίσεβιτς

Την κίτρινη κάρτα του Διαμαντόπουλου είδαν οι Λαμπρόπουλος (28’), Κορδέρο (90’), Ομο (25΄), Κολόκας (36’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X