«Ναυαγεί» οριστικά του Βουγιούκα, πάει για ...άλλα η ΑΕΚ στη θέση του σέντερ

Τον Βουγιούκα θέλει να φέρει ο Σάκοτα στην ΑΕΚ για να καλύψει την θέση του σέντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vougioukasΈτσι και αλλιώς επρόκειτο για μια δύσκολη υπόθεση. Μπορεί η ΑΕΚ να αναζητεί σέντερ εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο φαίνεται ότι η συγκεκριμένη θέση είναι «στοιχειωμένη». Ο Ίαν Βουγιούκας είναι εδώ και μέρες ψηλά στη λίστα του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση «5». Και μπορεί ο διεθνής σέντερ να «ξεμπέρδεψε» με την Γαλατά αλλά προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Βουγιούκας θα παραμείνει στην Ευρώπη. Έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες, καθώς είναι παίκτης με εμπειρίες και σημαντικές ικανότητες. Έχει καταστήσει σαφές πως τον τιμά η πρόταση της ΑΕΚ, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, αλλά φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του να μην επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ θα εξαντλήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για να κάνουν τον παίκτη δικό τους και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να προχωρήσουν κάποια από τις λύσεις που έχει εντοπίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X