«Πληγώθηκε» από τα λάθη της και τα άστοχα τρίποντα

ΦΩΤΟ από το Τρίκαλα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pagkos aek basketΗ ΑΕΚ στα Τρίκαλα έπρεπε να κερδίσει. Και δεν το έκανε, για μια ήττα που… πονάει πολύ τη «Βασίλισσα» πριν τα Χριστούγεννα, ενώ την επόμενη αγωνιστική στις 28/12 έρχεται στο ΟΑΚΑ το εξαιρετικά φορμαρισμένο Ρέθυμνο του Σκουρτόπουλου.

Η ΑΕΚ σήμερα όπως και στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη… πληγώθηκε από τα τρίποντα, διότι στηρίχθηκε σε αυτά. 12/29 σήμερα, 5/21 με τον Άρη με τον Nτούσαν Σάκοτα να παίρνει “τραβηγμένες” προσπάθειες και στα δύο ματς, ενώ ο Ινγκλις ήταν ο μοναδικός αξιόπιστος σήμερα με 6/10.

Αξιοσημειώτο ότι παρά την κακή άμυνα της ΑΕΚ σε πολλά σημεία δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο αρχηγός Μιχάλης Πολυτάρχου, ο οποίος σε πολλά ματς έχει βοηθήσει.

Τα λάθη στα κρίσιμα σημεία όπως έκανε ο Ντελινινκάιτις, ο Ουίλιαμσον και ο Σάκοτα σε κάποιες φάσεις κόστισαν στην ΑΕΚ που μετρά 6 ήττες σε 10 ματς στην Basket League και… μπλέκει αναφορικά με τον στόχο των πλέι οφ με τον Ντράγκαν Σάκοτα να καλείται να βρει λύση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X