Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Βουγιούκα, έτοιμη λύση για σέντερ από τον Σάκοτα

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Βουγιούκα, έτοιμη λύση για σέντερ από τον Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÂÏÕÃÉÏÕÊÁÓ ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÉËÉÊÏ)Αμεσες εξελίξεις θα υπάρξουν με το θέμα του σέντερ στην ΑΕΚ, καθώς μέχρι την επόμενη εβδομάδα η «Βασίλισσα» θα έχει τον «πύργο» της που θα πλαισιώσει τον Σαρικόπουλο. Πρώτη επιλογή παραμένει ο Ιαν Βουγιούκας, που από χθες είναι και τυπικά ελεύθερος από τη Γαλατά Σαράϊ. Οι επαφές με την ΑΕΚ δείχνουν πως υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες συνεργασίας, αλλά αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι ανοιχτή.

Ο Βουγιούκας έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες, καθώς είναι παίκτης με εμπειρίες και σημαντικές ικανότητες. Εχει καταστήσει σαφές πως τον τιμά η πρόταση της ΑΕΚ, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκύψει ομάδα που θα δίνει το δέλεαρ της Ευρωλίγκας. Στην ΑΕΚ δεν θα περιμένουν εσαεί και αν μέχρι τις αρχές της εβδομάδας δεν έχουν θετική απάντηση, θα ενεργοποιήσουν κάποια από τις λύσεις που έχει προκρίνει ο Σάκοτα.

Η περίπτωση του Βουγιούκα διατηρεί προβάδισμα και επειδή εξυπηρετεί το πλάνο «ελληνοποίησης» της ομάδας, αλλά η ΑΕΚ δεν θα μείνει εκεί. Ο Σάκοτα έχει καταλήξει σε δύο ξένουν σέντερ, από μία λίστα πέντε δυνατών ονομάτων που είχε στη διάθεση του, και αν υπάρξει «ναυάγιο» με τον Ελληνα σέντερ θα πάρει τον εκλεκτό του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X