Μπολάνο: "Ματς πρόκληση απέναντι στην ΑΕΚ"

Μπολάνο: "Ματς πρόκληση απέναντι στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bolanoO τεχνικός της Ερμιονίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ, το οποίο και χαρακτήρισε ως μεγάλη πρόκληση. “Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αφού παίζουμε με μια ομάδα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία”, ήταν κάποια απο τα χαρακτηριστικά λογια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πρόκληση για εμάς. Εμείς μόνο κερδισμένοι έχουμε να βγούμε από αυτή την αναμέτρηση, καθώς υποδεχόμαστε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, που δεν ανήκει εδώ και είναι περαστική. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο ματς και να το ευχαριστηθούμε». Όσο για το τι έχει πει στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο»: «Να παίξουν χωρίς άγχος, αφού ό,τι και να γίνει κερδισμένοι θα είμαστε από το παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας», για να συνεχίσει λέγοντας για τον κόσμο της περιοχής και την αναμονή του ενόψει του ματς: «Πραγματικά η περιοχή ζει και… αναπνέει για το παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι περιμένουν πως και πως να δουν από κοντά την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X