Μια και ...καμία για Βουγιούκα και Γαλατά, πάντα σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ

Δεν βιάζεται ο Βουγιούκας, περιμένει την Γαλατασαράι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÂÏÕÃÉÏÕÊÁÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015) VOUGIOUKAS  OLYMPIAKOS - GALATASARAY(EUROLEAGUE 2014-2015)Από τις 24 Νοεμβρίου είχατε διαβάσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ίαν Βουγιούκα. Έτσι και αλλιώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να καλύψουν το κενό που δείχνουν να έχουν κάτω από το καλάθι με τον διεθνή σέντερ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι σίγουρος ότι με τον Βουγιούκα στο ρόστερ μπορεί η ομάδα να «μεγαλώσει» και για αυτό δεν κάνει κάποια άλλη κίνηση μέχρι να ξεκαθαρίσει η παρουσία του στην Τουρκία.

Ο διεθνής σέντερ είναι φευγάτος από τη Γαλατά Σαράϊ, δεν υπολογίζεται στην Τουρκία, αλλά παίζει στην Ευρωλίγκα. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο με σιγουριά.

Ο Βουγιούκας θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα της Γαλατά, την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να αποχαιρετίσει τους Τούρκους. Αμέσως μετά η ΑΕΚ θα κάνει την δική της κίνηση. Μέχρι τότε δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον Βουγιούκα.

Εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Βουγιούκα, τότε θα έρθει σέντερ από το εξωτερικό και θα ζητηθεί μία προσθήκη Ελληνα για τις θέσεις της περιφέρειας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X