Ανατολιωτάκης: «Συγχαρητήρια σε όσους βάζουν πλάτη»

Επισημοποιείται η αλλαγή σκυτάλης της Ερασιτεχνικής μέσα στην εβδομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anatoliotakisΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, προς τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ οι οποίοι ταξίδεψαν τελικά στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τα παιδιά από τις Ακαδημίες και οι υπόλοιποι παίκτες, που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει το τμήμα από την καταστροφή και συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αποφύγει η ΑΕΚ τον μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τέτοιους αθλητές, οι οποίοι να βάζουν το συλλογικό  πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, θέλει να έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας των Παίδων για τη βοήθειά του και τους Δημήτρη Παπασταύρου, Ματίνα Ευγενίου, χάρις στις προσπάθειες των οποίων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της αποστολής στη Θεσσαλονίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X