Οι προτεραιότητες της ΑΕΚ για σέντερ φορ και αμυντικό χαφ ενόψει Ιανουαρίου

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΑγωνιστικά, η ΑΕΚ δείχνει πως φτάνει στα θέλω του κόσμου της. Αήττητη πορεία, παίζοντας και ελκυστικό ποδόσφαιρο, χτίζοντας μια ομάδα για την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το οικοδόμημα, θα πρέπει να προστεθούν – άμεσα κιόλας – δύο παίκτες που θα δώσουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Και στην ΑΕΚ ρυθμίζουν τις προτεραιότητες για τις θέσεις του σέντερ φορ και του αμυντικού χαφ, καθώς πλησιάζει πολύ η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου (θεμιτό θα ήταν οι παίκτες να ήταν διαθέσιμοι για το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο).

Το θέμα του σέντερ φορ είναι η βάση κάθε κουβέντας στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να ρίξουν εκεί το βάρος. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο Αλεξάντρο, αλλά δεν είναι ο παίκτης που καλύπτει την Ενωση. Ο Λεγιέ είναι επιλογή για το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ συζητούν για κάποιες ακόμα επιλογές επιθετικών που τους έχουν προταθεί. Χρήματα υπάρχουν, αν και είναι δεδομένο πως τον Γενάρη, οι λύσεις δεν είναι πάντα πολλές.

Σε συνάρτηση με το θέμα του φορ είναι και αυτό του αμυντικού χαφ. Τόσο σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα περισσέψουν για να διατεθούν σε αυτήν την κίνηση, όσο και για την κάλυψη της μίας μη κοινοτικής θέσης που απομένει. Για παράδειγμα, από Βραζιλία δεν μπορεί να υπάρξουν δύο επιλογές. Στην ΑΕΚ ψάχνουν τον καλύτερο συνδυασμό. Σε ό,τι αφορά τον Κάλα, δεν προκύπτει ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ. Υπάρχει θετική άποψη, αλλά θα πρέπει να βρεθεί οικονομική προσέγγιση που δεν υπήρξε το καλοκαίρι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X