Ξεκινά η ανοικοδόμηση του ρόστερ του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 7η αγωνιστική βόλεϊ ανδρών (3-0 σετ ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley paok-aek 2Είναι σαφές ότι από την στιγμή που η ΑΕΚ γλίτωσε τον μηδενισμό από το να μην αγωνιστεί στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να ελπίζει ότι θα στο τέλος θα σώσει την χρονιά και δεν θα υποβιβαστεί. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται άμεσες κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα «ξέφραγο αμπέλι», όπου ο καθένα κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του.

Οι παίκτες που έχουν προχωρήσει σε εξώδικο κατά του ΤΑΑ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής συνεχίζουν να τηρούν σκληρή στάση. Και τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιο θα είναι το φινάλε της διαδικασίας.

Πάντως στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας. Μπορεί το συγκεκριμένο να φαντάζει υπερβολή, μπροστά σε όλα όσα έχει ζήσει το τμήμα, ωστόσο γίνονται ζυμώσεις για τους παίκτες που θα μείνουν και αυτούς που θα φύγουν.

Οι έξι αθλητές της κανονικής ομάδας που έπαιξαν χθες με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα παραμείνουν. Ωστόσο το τοπίο φαίνεται να παραμένει θολό όσο αφορά τους υπόλοιπους.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι εκτός ομάδας θα τεθούν σύντομα οι Πέτρογλου, Παγιάν και Κατσανεβάκης. Θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Γκούζντα, όπως επίσης και ένας εκ των Ραντούνοβιτς ή Μπουρκόφσκι.

Στο θέμα προπονητή ο Ελγκέτα θα αποτελέσει παρελθόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ δύσκολα θα αναλάβει το δύσκολο έργο ο Άκης Φλαούνας. Οι κιτρινόμαυροι υπολογίζουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν οριστικοποιήσει το πλάνο για την ομάδα που θα πάει μέχρι το τέλος. Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώρια για καθυστερήσεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X