Πεταυράκης στο enwsi.gr: «Ετσι…νίκησα τον Μάνταλο»

Πεταυράκης στο enwsi.gr: «Ετσι…νίκησα τον Μάνταλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petayrakis-mantalos-πεταυρακης-μανταλοςΗ απόδοση του έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα. «Οργωσε» την αριστερή πλευρά, συμμετείχε ενεργά στο δημιουργικό κομμάτι, είχε την ασίστ στον Μάνταλο στο τέταρτο γκολ της ΑΕΚ. Μπορεί η…οργιώδης κατάσταση των τεσσάρων μεσοεπιθετικών να κάλυψε τα πάντα, αλλά ο Σταύρος Πεταυράκης ήταν εξαιρετικός. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς (τρίτο αν προστεθεί και το φιλικό με τον Παναθηναϊκό), ήταν το αριστερό μπακ που θέλει η ΑΕΚ και συν τοις άλλοις, ο μοναδικός που…σταμάτησε τον Μάνταλο.

Εκείνος ο έξαλλος πανηγυρισμός με τα εναέρια χτυπήματα, ήταν χάι λάιτ στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ. Ο Πεταυράκης σέρβιρε, ο Μάνταλος σκόραρε με (σεντερφορίσια) κεφαλιά και μετά άρχισαν τα δικά τους. «Ναι, ήταν κανονισμένο πριν το παιχνίδι. Είχαμε πει, ότι αν έβαζε γκολ θα το κάνουμε δύο φορές. Μόνο που τη δεύτερη τον πέταξα κάτω. Φάνηκα πιο δυνατός», λέει με χαμόγελο ο Πεταυράκης για τον πανηγυρισμό που έφερε χαμόγελα στο ματς με την Επισκοπή.

Η ΑΕΚ έκανε το 6Χ6 και συνεχίζει σα να μη βλέπει τους αντιπάλους της. «Δεν το συζητάμε. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες η ΑΕΚ. Το υλικό είναι πολύ καλύτερο και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα», τονίζει ο 22χρονος αμυντικός. Μέσα από την ομάδα, εξηγεί και τη δική του αγωνιστική άνοδο. «Οσο πιο πολλά ματς αρχίζεις και παίρνεις στα πόδια σου, τόσο καλύτερος γίνεται. Εγώ δεν είχα παίξει κάποια ματς, είχε υπάρξει η διακοπή και με αποσυντόνισε, όπως και όλη την ομάδα. Οσο παίρνεις παιχνίδια, είναι καλύτερα».

Ο Πεταυράκης ανεβαίνει, αλλά μαζί φουντώνει και η κουβέντα για απόκτηση αριστερού μπακ. «Δεν με ενοχλεί. Ισα ίσα με πεισμώνει για να δείξω τι αξίζω. Είναι υγιής ανταγωνισμός και θα με ωφελήσει. Εγώ κοιτάζω το παιχνίδι μου. Το σημαντικό είναι να έχεις ισορροπία. Πρέπει να είσαι σωστός αμυντικά, αλλά να βγάζεις και το ταλέντο που χρειάζεται επιθετικά. Εχει να κάνει και με το ματς. Να βρίσκεις χώρους, να μπορείς να ανέβεις στο γήπεδο».

Η συνεργασία του Πεταυράκη με τον Μπαρμπόσα στα αριστερά αρχίζει να αποδίδει καρπούς. «Εχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε. Είναι πολύ φιλότιμος, θα κάνει την ατομική προσπάθεια, αλλά θα δώσει πάντα βοήθειες», λέει ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ. Και φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να είναι δίδυμο και την επόμενη σεζόν. «Μακάρι, θα είναι εξαιρετικά. Είναι όνειρο να παίξω με την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Όπως και στην Εθνική. Αυτά είναι τα όνειρα μου για το μέλλον».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X