ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ στήριξε έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS"

Συγκέντρωση τροφίμων για τα χωριά SOS (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis xwria sosΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την προσφορά του κάθε φίλου της Ένωσης να βοηθήσει στο αγώνα για την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών για τα παιδιά στα χωριά SOS. Τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, έξω από τις θύρες 9 και VIP είχαν φτάσει δύο φορτηγά, τα οποία περίμεναν να συγκεντρωθούν τα πράγματα, έτσι ώστε να τα μεταφέρουν αμέσως στον προορισμό τους. Την κοινωνική δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν την στήριξαν μόνο οι φίλαθλοι , αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Ντακόλ και ο Αραβίδης, παλαίμαχοι όπως ο Μαύρος. Δεν έλειψαν, ο προπονητής της Ένωσης Τραϊανός Δέλλας, Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Σεραφείδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ: “Πριν τον αγώνα με την Επισκοπή πραγματοποιήθηκε η κοινωνική δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε ανακοινωθεί και αφορούσε τα Παιδικά Χωριά SOS. Συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, τα οποία έχουν διογκωθεί λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα, δύο φορτηγά αυτοκίνητα των Παιδικών Χωριών  βρέθηκαν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα έξω από τις Θύρες 9 και VIP, ώστε αφού συγκεντρωθούν  τα είδη να μεταφερθούν απευθείας στον προορισμό τους. Ο απλός κόσμος αλλά και διακεκριμένα μέλη της ενωσίτικης οικογένειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και η συμμετοχή ήταν συγκινητική.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που προσέφεραν έστω και ένα είδος, στηρίζοντας την δράση αυτή. Η προσφορά όπου υπάρχει ανάγκη είναι μια μεγάλη ηθική ανταμοιβή”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X