Βαριά τιμωρία περιμένει την ΑΕΚ, μόνο με θαύμα θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη

H «μεγάλη» εβδομάδα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, με κρίσιμες αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅÈÍÉÊÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÕÐÏËÇÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Ένα μπάχαλο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και τα πάντα είναι στον αέρα. Παρά τις προσπάθειες που έκανε χθες ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, οι αθλητές της ΑΕΚ είναι ανένδοτοι και δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν την Δευτέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά μιλάμε για τους οκτώ που έχουν στείλει και εξώδικο στο ΤΑΑ και την Ερασιτεχνική.

Και ενώ το ραντεβού της ομάδας έχει δοθεί για τις 14.00 μόλις έξι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Οι Οικονόμου, Ίλιτς, Δημητρούδης, Ανδρέαδης, Ωρολογάς και Μιχαλόπουλος, που έχουν επαγγελματικά συμβόλαιο.

Μέχρι και αργά χθες το βράδυ ουδείς παίκτης είχε αλλάξει απόφαση και έτσι όπως όλα δείχνει το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να γίνει. Εκτός αν συμβούν συγκλονιστικές ανατροπές και βρεθεί έστω και την ύστατη ώρα κάποια λύση.

Πρέπει να τονιστεί ότι σε περίπτωση που τελικά η Ένωση δεν αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει με βαριά τιμωρια. Δεν είναι μόνο ο μηδενισμός από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών, καθώς και βαρύ πρόστιμο, τιμωρία που μπορεί να διαλύσει μια και καλή το την ομάδα.

Αν υπάρχουν έστω και λίγες πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων, θα το μάθουμε σήμερα. Το enwsi.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε συμβεί.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X