«Τρομάζουν» τα οικονομικά του σωματείου, αναβολή στην αλλαγή ηγεσίας

Θα παίξει ο ύμνος της ΑΕΚ στην Άμφισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simaia ΑΕΚ σημαίαΥπό φυσιολογικές συνθήκες, η χθεσινή ημέρα θα περιλάμβανε τελετή παράδοσης παραλαβής στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής και την ανάληψη της προεδρίας από τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Το προγραμματισμένο συμβούλιο αναβλήθηκε με άγνωστο πότε θα γίνει – υπήρχαν πληροφορίες για τις 20 Δεκεμβρίου – και κυρίως, ποια τύχη θα επιφυλάσσει για το σωματείο.

Ο Ανατολιωτάκης πάτησε φρένο, διαπιστώνοντας το τεράστιο και άμεσα απαιτητό άνοιγμα της Ερασιτεχνικής. Εστειλε τον λογιστή του στα γραφεία και εμφανίζεται να υπάρχουν απαιτήσεις που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ. Εύλογα, ο Ανατολιωτάκης κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να αναλάβει υπό αυτές τις συνθήκες και ψάχνει στηρίγματα.

Ηδη, έστειλε επιστολές σε επώνυμους Ενωσίτες και κινητοποίησε μηχανισμό φίλων και γνωστών, προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να μαζευτεί η κατάσταση. Τι μπορεί να βρεθεί ξαφνικά, είναι ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα. Και έπειτα, θα φανεί εάν υπάρχει εκ των έσω λύση στην Ερασιτεχνική ή η μοναδική λύση θα προέλθει μέσα από εκλογές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X