Προσπάθεια Ανατολιωτάκη να μην ξεφτιλιστεί κι άλλο το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ

H «μεγάλη» εβδομάδα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, με κρίσιμες αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅÈÍÉÊÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÕÐÏËÇÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν έκαναν κανέναν περήφανο που ασχολείται με την ΑΕΚ. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπει κανείς τα πρόσωπα των αθλητών να ζητούν τα δεδουλευμένα τους και να καταγγέλλουν την διοίκηση Αλεξίου.

Πλέον όμως τα περιθώρια είναι στενά. Οι παίκτες αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για να μην ξεφτιλιστεί και άλλο η ομάδα.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης θα δεχτεί τους αθλητές της Ένωσης στο γραφείο του και θα προσπαθήσει να τους πείσει να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να πάνε στην Θεσσαλονίκη για να μην μηδενιστεί η ομάδα.

Είναι δεδομένο ότι στην επικοινωνία που είχε με κάποιους από τους αθλητές τους άκουσε ιδιαίτερα αγριεμένους. Καταλαβαίνει απόλυτα τι έχει συμβεί, αλλά θα προσπαθήσει δίνοντας κάποιες εγγυήσεις να τους πείσει να ανέβουν τελικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ανατολιωτάκης αναμένεται να δώσει κάποια χρήματα, χωρίς όμως να εξοφλήσει όλα τα οφειλόμενα, ενώ οι αθλητές θα πάρουν και άλλα λίγο πριν τις γιορτές. Γνωρίζει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X