Πρίφτης: «Να περιορίσουμε τους σκόρερ της ΑΕΚ»

Η συνάντηση με Πρίφτη, το τετ α τετ με Ζιάγκο και οι άλλοι υποψήφιοι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

priftis Πρίφτης ΑΕΚ μπάσκετΑπό σερί κακές εμφανίσεις και ήττες προέρχεται ο Άρης με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι οριακό. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με την «Βασίλισσα» σχολιάζοντας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίφτης:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Προερχόμαστε από ένα σερί κακών εμφανίσεων. Θέλουμε πολύ όλοι μας να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, ενώ είναι πολύ σημαντικό για μας ότι μετά από καιρό θα έχουμε στο πλευρό μας την παρουσία του κόσμου».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Είναι απαραίτητο να βρούμε αυτοπεποίθηση μέσα από σκληρή άμυνα και να δείξουμε υψηλή συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που μετά από πολλές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητικό επιτελείο, έχει διαφοροποιήσει το αγωνιστικό του προφίλ, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε τους σκόρερ της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X