Επιλεκτική λίστα πληρωμών- "Βράζουν" οι παίκτες- Δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Παγιάν

Αδίκησε τον εαυτό της η ΑΕΚ, ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres omadaΑπίστευτα πράγματα γίνονται αυτή την ώρα στο κλειστό της Γλυφάδας παρουσία μέλους της διοίκησης Ανατολιωτάκη και των παικτών του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ. Και ενώ υπήρξε πρόθεση για πληρωμές, στη λίστα που υπήρξε απουσίαζαν κάποια ονόματα παικτών, αλλά και του προπονητικού τιμ.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η λίστα που κρατούσε στα χέρια της η κ. Ευγενίου είχε δοθει από τον Μάνο Μακρή και όπως αναγράφεται, όλοι θα πάρουν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους εκτός από τους Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, Ελγκέτα, Μαρτζιότι, καθώς και τον γυμναστή και φροντιστή της ομάδας.

Έτσι ο Σταύρος Κατσανεβάκης που πήγε για να πάρει κάποια χρήματα, δεν τα δέχτηκε, αφού είδε την σχετική λίστα. Όταν ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη, άπαντες τα …έβαλαν με την διοίκηση, αλλά και αυτόν που “ξέχασε” να βάλει κάποια ονόματα στην διαδικασία πληρωμής.

Οι παίκτες έχουν αυτή την ώρα συζήτηση για να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν. Με τον Χόρχε Παγιάν να δηλώσει στη συνέντευξη τύπου ότι δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν έχει γίνει προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 14.00. Tο enwsi.gr παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για τις οριστικές αποφασεις που θα παρθούν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X