Βασιλόπουλος: "Καταδικάζω την στοχοποίηση ανθρώπων"

«Μην ξεχνάς Δήμαρχε: την ΑΕΚ την βρήκατε εδώ, δεν σας βρήκε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos Άρης Βασιλόπουλος Νέα ΦιλαδέλφειαΓια ακόμα μια φορά ο Άρης Βασιλόπουλος μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ και αρνήθηκε κάθε συμμετοχή με ανθρώπους που προχώρησαν στην προσφυγή στο ΣτΕ. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έκανε λόγο για τον “μύθο” της δεντροφύτευσης των 5000 δέντρων που έχει αναλάβει η ΑΕΚ αντισταθμιστικά για τα έξι στρεμματα που της έχουν παραδοθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την υπόθεση Ζαμπετάκη: «Αυτό είναι κάτι στο οποίο απάντησα και ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Είναι αλήθεια ότι κάποιος από τους 17 είναι μέλος της παράταξής μας και κατέβηκε μαζί μας στις εκλογές. Αυτό που δήλωσα τότε είναι αλήθεια. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν μ’ ενημέρωσε ποτέ, δεν με πληροφόρησε ότι θα καταθέσει προσφυγή, αυτή η διαδικασία κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα. Από εκεί και πέρα όμως, εμφανίζομαι εγώ να έχω έναν στενό συνεργάτη ο οποίος με έναν τρόπο εμφανίζεται και ως συνομιλητής του κ. Μαρινάκη και άρα με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν σε ανθρώπους οι οποίοι είναι φανατικοί οπαδοί να με στοχοποιήσουν με τον εξής τρόπο: Δήθεν στενός μου συνεργάτης κατέθεσε προσφυγή, άρα και εγώ είμαι πίσω από την προσφυγή. Κοιτάξτε: για να μην κοροϊδευόμαστε. Πιστοποιητικά φρονημάτων ως δήμαρχος δεν πρόκειται να δώσω σε κανέναν. Ο δήμος έχει εκφράσει τις θέσεις του, ο δήμος έχει συγκεκριμένη θέση για την υπεράσπιση του άλσους μας και ο δήμος δεν κρύβεται. Και όπως δήλωσα πρόσφατα, αν ο δήμος στραφεί νομικά για την υπεράσπιση του άλσους μας θα το κάνει με πλήρη δημοσιότητα και χωρίς ανάγκη να κρυφτεί πίσω από κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζαμε και δεν μπορώ να ταυτιστώ με τη συγκεκριμένη θέση».

Για την δεντροφύτευση: «Πού αλλού θα υπάρξει δεντροφύτευση; Λοιπόν κοιτάξτε γιατί υπάρχει ένας άλλος μύθος. Όταν φτιάχτηκε το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και Αττικής, στην αρχή δεν περιελάμβανε το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό μπήκε μετά τον Μάρτιο. Προβλεπόταν η δεντροφύτευση, η πύκνωση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, με το κριτήριο ότι υπάρχει μια μελέτη ανάπλασης του άλσους άρα η Πολιτεία ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει στην ανάπλαση και στη φροντίδα του. Άρα αυτό είναι υποχρέωση της Πολιτείας και του Δήμου, να το πυκνώσει στα σημεία που το άλσος έχει υποστεί φθορές. Άρα η μελέτη του δήμου υπάρχει, του έχει κοστίσει πάνω από 100.000 ευρώ πρέπει να την υλοποιήσει. Αυτή η μελέτη έχει γίνει το 2010. Δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων του δήμου και την άρνηση της τότε Περιφέρειας να το χρηματοδοτήσει. Αυτό που είναι υποχρέωση του δήμου και της Περιφέρειας εμφανίζεται ως αντισταθμιστικό των 6 στρεμμάτων! Η δεντροφύτευση λοιπόν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2015».

«Από εκεί και πέρα θέλω να καταδικάσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο με τη στοχοποίηση ανθρώπων. Αυτά γίνονταν στις πιο μαύρες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Και ειδικά σε μια εποχή έξαρσης της οπαδικής βίας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον αγνό πόθο των οπαδών της ΑΕΚ να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ που έχει γκρεμιστεί εδώ και 11 χρόνια και στοχοποιούν ανθρώπους δίνοντας τους ως υπεύθυνους δημοσιεύοντας τα στοιχεία τους. Εντελώς απαράδεκτο. Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ το έκανε. Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X