Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι αθλητές του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ

H «μεγάλη» εβδομάδα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, με κρίσιμες αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅÈÍÉÊÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÕÐÏËÇÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Μετά το εξώδικο που απέστειλαν στους εκπροσώπους του ΤΑΑ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, οι αθλητές του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Οι “κιτρινόμαυροι” θα μιλήσουν σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι και θα περιγράψουν με λεπτομέρειες την κατάταση που έχουν βιώσει.

Η ανακοίνωση των παικτών

«Σε συνέχεια των τελευταίων γεγονότων που συμβαίνουν στην ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα αποφάσισαν να συγκαλέσουν ανοικτή συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιαστεί στο φίλαθλο κοινό και η δική μας πλευρά, τα αίτια που μας οδήγησαν να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας μέσω διαβίβασης εξωδίκου στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και να περιγραφεί με λεπτομέρειες η δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλο αυτό το διάστημα.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλείσθε για την συμμετοχής σας στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 13.00.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πετόσφαιρας
Ανδρέας Ανδρεάδης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X