Φουλ για την άδεια και τις μπουλντόζες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo62Η αίτηση ακύρωσης όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο έγινε, η υπόθεση φαίνεται πως αφορά μόνο την εμμονή κάποιων να μη γίνει ξανά το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά αυτά είναι θέματα που θα μπουν στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα τον Μάρτιο. Ως τότε, η Ενωση οφείλει να ετοιμάζεται και να προχωρήσει τις εργασίες στο δικό της χώρο. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, η αίτηση ακύρωσης δεν περιέχει κανένα ανασταλτικό μέτρο κατά της έναρξης των εργασιών. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει έργα, από τη στιγμή που θα εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια.

Για να συμβεί αυτό, απαιτείται η συναίνεση με τον δήμο. Είναι φανερό εδώ και καιρό, πως ο Βασιλόπουλος και όσοι είναι γύρω του, επιθυμούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης. Χαρακτηριστική ήταν η χθεσινή ανακοίνωση, με την οποία επιχειρούσε να μπει σε παιχνίδι εντυπώσεων, επικοινωνίας και γραφειοκρατίας με την ΑΕΚ. Ωστόσο, έστω και έτσι πρέπει να ξεπεραστεί το τελευταίο έγγραφο για την απόκτηση οικοδομικής άδειας, που είναι η υψομετρική μελέτη των πεζοδρομίων.

Σημαίνοντα ρόλο στις νέες εξελίξεις ανέλαβε ο Πάνος Παναγιωτίδης, ο μηχανικός που θα είναι ο υπεύθυνος του εργοταξίου που θα δημιουργηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Παναγιωτίδης ήρθε σε επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει η συνάντηση. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μετά τη συνάντηση και την παροχή κάθε πιθανής πληροφορίας, δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα. Και έτσι, θα μπορεί να κλείσει τον φάκελο της οικοδομικής άδειας στη ΔΟΚΚ και να πάρει το «πράσινο» φως για να μπουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X