Το πλάνο Αγγελόπουλου για την επιτυχία, ο Ενωσίτης Σάκοτα, το κόλπο με Ινγκλις

Το πλάνο Αγγελόπουλου για την επιτυχία, ο Ενωσίτης Σάκοτα, το κόλπο με Ινγκλις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

williamson-koronios-sakota-γουιλιαμσον-κορωνιος-σακοταΠολλές και σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου και το πρώτο άνοιγμα των χαρτιών του για τη «Βασίλισσα». Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και δείχνει πως ξέρει καλά πως θα φτάσει στον στόχο του. «Στη ζωή, το σημαντικό δεν είναι να έχεις λεφτά. Το σημαντικό είναι να έχεις πλάνο και να το ακολουθείς. Να βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα κάνουν τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αγγελόπουλος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Σάκοτα. «Να ξέρετε πως είναι μεγάλος ΑΕΚτζής. Τόσο εκείνος, όσο και όλη η οικογένεια του. Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του έχει έναν θυρεό της ΑΕΚ. Είχε πολλές προτάσεις το προηγούμενο διάστημα, αλλά εκείνος ήθελε μόνο την ΑΕΚ. Να δουλέψει και να ολοκληρώσει εκείνο που ξεκίνησε. Το πλάνο με την ανάπτυξη της Ακαδημίας, υπήρχε από την εποχή του Φιλίππου. Αλλά τώρα θα γίνει πραγματικότητα».

Ο παίκτης που έχει κερδίσει τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, είναι ο Καρλ Ινγκλις. «Όταν φτάσαμε κοντά σε συμφωνία, μου είπαν πως είχε απορρίψει τον Παναθηναϊκό. Είναι παίκτης με τεράστια καριέρα στην Ισπανία, φοβερός σκόρερ και με τρομερή ικανότητα να κερδίζει φάουλ. Εχει δεθεί με την ομάδα και στη συνέχεια θα βγάζει συνεχώς περισσότερα. Είναι παίκτης που έχει γίνει ένα με τους συμπαίκτες του και πραγματικός ηγέτης», τόνισε ο Αγγελόπουλος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X