Λαγουδάκη στο enwsi.gr: «Κερδίσαμε και την κούραση, παίζω όπου μου ζητηθεί»

Ηγήθηκε της επίθεσης η Λαγουδάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lagoudakiΑποτέλεσε το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα με το Ρέθυμνο, αφού «αναγκάστηκε» για τις ανάγκες του αγώνα να αλλάξει θέση και από ακραία να αγωνιστεί ως διαγώνια. Η Στέλλα Λαγουδάκη που αγωνίστηκε μπροστά σε γονείς και φίλους (έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο), προσπάθησε να ανταποκριθεί σε κάτι καινούργιο και τα κατάφερε μια χαρά. Μέχρι και ο Μανώλης Ρουμελιώτης αναφέρθηκε σε αυτή με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Η Λαγουδάκη μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για τη νίκη της ΑΕΚ που  την έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά και τις συνθήκες που αντιμετώπισε η ομάδα.

«Ήταν μια πολλή σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και ένα δύσκολο γήπεδο. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και είναι σημαντικό που πετύχαμε καθαρή νίκη. Πρέπει βέβαια να πω ότι η ομάδα εμφανίστηκε κουρασμένη από το ταξίδι στη Βοσνία και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Για τη καινούργια εμπειρία της να αγωνιστεί ως διαγώνια στη θέση της Κατσαντώνη σχολίασε. «Από την στιγμή που ο προπονητής και η ομάδα με χρειάστηκαν σε αυτή την θέση , έπρεπε να βοηθήσω. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Εγώ παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Όλοι παίζουμε για ένα κοινό στόχο, το καλό της ομάδας».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X