Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: "Δείξαμε χαρακτήρα ως ΑΕΚ στα δύσκολα σημεία"

ΦΩΤΟ από το Ρέθυμνο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÑÅÈÕÌÍÏ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας στο enwsi.gr ξεκαθάρισε ότι οι “κιτρινόμαυρες” έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία του αγώνα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία σε Λαγουδάκη και Πατέλη, που έδωσαν μεγάλη βοήθεια, καθώς και στον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Πήραμε μια πολλή σημαντική  νίκη και ένα πολύτιμο τρίποντο. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοση μας και  δείξαμε ένα άσχημο πρόσωπο με πολλά λάθη στο δεύτερο σετ που χάσαμε… Όμως στα υπόλοιπα τρία  ήμασταν πολύ καλύτεροι.  Επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό και κερδίσαμε το ματς. Είναι πολύ θετικό ότι  ξεπεράσαμε την κόπωση και ότι όλα τα παιδιά βοηθούν όταν πρέπει δείχνοντας ότι όλες είναι ετοιμοπόλεμες. Σήμερα η βοήθεια από Πατέλη και Λαγουδάκη ήταν πολύτιμη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία και αυτό είναι πολύ θετικό για τη δύσκολη συνέχεια.
Φυσικά πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στο γήπεδο που δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα με το τραγούδι τους”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X