Σάκοτα στο enwsi.gr: "Δείξαμε μαχητικότητα και πήραμε τη νίκη" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓΟ Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στο enwsi.gr, αμέσως μετά τη σημαντική νίκη της ΑΕΚ με τον Κολοσσό. Ο φόργουρντ της Ένωσης στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και σε αυτό το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο κρίσιμο ματς με τον Άρη, λέγοντας ότι η Ένωση θα αντιμετωπίσει έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους του  πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντούσαν Σάκοτα στο enwsi.gr:

Τρίτη νίκη για την ΑΕΚ σήμερα, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με μια πολύ καλή άμυνα για ένα ακόμα ματς. Η βελτίωση σε αυτό τον τομέα πιστεύεις ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στο σημερινό παιχνίδι;

«Καθοριστικό ρόλο σίγουρα. Όπως έχουμε ξαναπεί, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα εντελώς διαφορετική, από αυτή που βρήκαμε απέναντί μας στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, άσχετα αν δεν έχουν κάνει αλλαγές στο ρόστερ τους , κάνανε πολλές αλλαγές στην οργάνωση, άλλαξαν προπονητή και είναι και φορμαρισμένοι, έρχονται από μια μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη, οπότε ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Μπήκανε δυνατά, εμείς καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο, σωματικό κυρίως στο δικό τους και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ακόμα μεγαλύτερη μαχητικότητα και πήραμε τη νίκη, αυτό κρατάμε και κοιτάμε μπροστά».

Εκεί που άρχισε η ΑΕΚ να αυξάνει διαφορά, πιστέψατε πιο πολύ στους εαυτούς σας και κάνατε πιο ελεύθερα σουτ στο παιχνίδι;

«Σίγουρα, πάντως δεν ήταν εύκολο το τελευταίο καιρό για εμάς, με όλα αυτά που είχαν γίνει το τελευταίο δίμηνο, ήταν λογικό να είμαστε και κάπως «μπουκωμένοι» και κάπως εκτός ρυθμού. Μιλάω ατομικά, αλλά νομίζω ότι είναι λογικό κάθε εβδομάδα να εμφανιζόμαστε και καλύτεροι».

Τώρα για το ματς στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη;

«Στο Αλεξάνδρειο θα κοιτάξουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι και αυτοί θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο ουσιαστικά, αφού έκαναν κάποιες ήττες εκτός προγράμματος και θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στο πρωτάθλημα».

Για άλλη μια εβδομάδα θα δουλέψετε στην άμυνα λοιπόν;

«Πάντα ξεκινάμε από την άμυνα, αλλά και η επίθεση δίνει ρυθμό στην άμυνα. Οπότε είναι όλα μια ισορροπία στο μπάσκετ, πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς το ίδιο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ τι έχεις να πεις;

«Τι να πω τα βλέπετε μόνοι σας, είναι κάθε φορά και περισσότεροι, μας υποστηρίζουν ακόμα και στα παιχνίδια στα οποία ίσως άλλες ομάδες να είχαν 200 άτομα, αυτοί όμως έρχονται μας υποστηρίζουν, αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε και είναι πάντα ο έκτος μας παίκτης».

[youtube id=”ynu_pL0oakU” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X