Σάκοτα: "Mια θέση στο πρωτάθλημα, αντάξια του ονόματος της ΑΕΚ"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓO Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κολοσσό στη συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος στη τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ.

Αρχικά είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την άμυνα και ότι η ΑΕΚ θα κατακτήσει στο πρωτάθλημα, μια θέση που αρμόζει στο όνομα του συλλόγου.  Αναφέρθηκε στο σχηματισμό της ομάδας, αλλά και στις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ, όπως και στην περίπτωση του Παπαμακάριου, λέγοντας ότι πρώτη φορά ακούει για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ:

«Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε αλλά συμφωνώ ότι το σκορ αδικεί την ομάδα της Ρόδου, αφού ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι με την άμυνα. Κάποιος που δεν είδε το παιχνίδι δεν θα καταλάβει ότι ο Σαρικόπουλος, ο Κασελάκης και ο Γουίλιαμσον έδωσαν βοήθειες στην άμυνα. Κάθε ματς μας δίνει αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε καλύτερα και ότι θα πάρουμε μια θέση που θα είναι αντάξια για τον σύλλογο».

Για τον Παπαμακάριο και το σενάριο απόκτησής του: «Πρώτη φορά ακούω για τον Παπαμακάριο».

Για τις αλλαγές στο σχηματισμό και τις μελλοντικές προσθήκες στο ρόστερ, είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τρελά πράγματα αλλά με το καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, ωστόσο σίγουρα θέλουμε ένα γκαρντ παραπάνω και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε με ένα γκαρντ παραπάνω. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ήμαστε στο ψάξιμο αλλά θέλει προσοχή, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, εννοείται ότι δεν ήξερα ότι θα κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια, αλλά και να χάναμε δεν θα αλλάζαμε το σκεπτικό».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X