Σάκοτα: "Με ομαδικότητα και καλή άμυνα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Απόλλων Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota ouiliamson basketΤο μεσημέρι της Κυριακής η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου έχοντας στόχο την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα την βοηθήσει να πάρει για τα καλά τα πάνω της. Ένα ματς το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, υπό την έννοια ότι η ομάδα της Ρόδου προέρχεται απο εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τον σεβασμό που πρέπει να δείξει η “Βασίλισσα” απέναντι στον Κολοσσό, αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να εμφανίσει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Για την σημασία του αγώνα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι ο Κολοσσός δεν είναι ίδια ομάδα με αυτή που ήταν στην προετοιμασία. Έδειξε (στον αγώνα) με τον Άρη ότι χρειάζεται το σεβασμό μας. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Ο Κολοσσός – όπως και ο Απόλλων Πατρών – διαθέτει Αμερικανούς παίκτες οι οποίοι είναι καλοί ατομικά».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να έχουμε την διάθεση να παίξουμε σωστή άμυνα, όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό».

Για τα δυνατά σημεία του Κολοσσού H Hotels: «Ο Κολοσσός έχει στο ρόστερ έναν παίκτη ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος και ο οποίος βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Σίγουρα και οι ψηλοί του Κολοσσού κάνουν σωστή δουλειά. Πρόκειται για μία ομάδα που «χτυπάει» από όλες τις πλευρές έχοντας έναν παίκτη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει το παιχνίδι μόνος του».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε σίγουρα στην ομαδικότητα. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε την απουσία ενός πλέι μέικερ και πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X