Μισή προπόνηση για τον Μάνταλο - Ο Ντακόλ έπαιξε με τους βασικούς ενόψει Παναχαϊκής

Ομάδα που τα…σέρνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos-mpakakis-dacol-μανταλος-μπακακης-ντακολΔύο ημέρες πριν το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική της Football League και ο Τραϊανός Δέλλας έκανε την πρώτη του δοκιμή ενδεκάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ περίμενε τον Έλντερ Μπαρμπόσα για να δουλέψει με τους παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσει την Κυριακή το απόγευμα, κάτι που δεν κατάφερε και με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος και έβγαλε την προπόνηση, ενώ ο διεθνής Έλληνας μέσος συμμετείχε στην μισή προπόνηση (έκανε ζέσταμα και τα τελειώματα).

Αναφορικά με το τι δούλεψε ο Δέλλας, χώρισε τους βασικούς στα… δύο. Οι αμυντικοί απέναντι στους μεσοεπιθετικούς και τους επιθετικούς σε ένα… παζλ της ενδεκάδας. Έτσι, ο Μπακάκης με τον Πεταυράκη και τους Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιο, αντιμετώπισαν τον Κορδέρο με τον Ανάκογλου (χαφ) και τους Πλατέλλα – Μπαρμπόσα – Ντακόλ πίσω από τον σέντερ φορ Αραβίδη.

Κάτι που δείχνει ότι αν ο Μάνταλος δεν προλάβει να είναι έτοιμος την Κυριακή το απόγευμα (σήμερα έλεγε ότι πονάει πάντως), ο Ντακόλ θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα κόντρα στην Παναχαϊκή.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X