"Μια με τον Μαρινάκη, μια με τον Αλαφούζο"

"Μια με τον Μαρινάκη, μια με τον Αλαφούζο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panaxaiki filathloiΠορεία διαμαρτυρίας προγραμμάτισαν δύο σύνδεσμοι (NP-NF NAVAJO και Αχαιοί 3) της Παναχαϊκής (την οποία αντιμετωπίζει η ΑΕΚ την Κυριακή) για την Παρασκευή (28/11) στις 18:30. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από την πλατεία Γούναρη και Άγιου Ανδρέα και θα ακολουθήσει ειρηνική πορεία στην Ρήγα Φεραίου, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν φυλλάδια. Όπως τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση, διαφωνούν με την πολιτική των διοικούντων, που μια τάσσονται υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη και μια υπέρ του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλάθλων της Παναχαϊκής: “Ο κοντός για ακόμα μία φορά ντροπιάζει την ομάδα. Μία πηγαίνει με τον Μαρινάκη, μία με τον Αλαφούζο και την άλλη με κάποιον άλλον και η ομάδα ως θύμα στη μέση μέσα στην παρακμή. Εμείς αναλαμβάνουμε δράση και έχουμε στόχο να δείξουμε ότι δεν είμαστε παρατηρητές, αλλά ότι παίρνουμε θέση σε όλα αυτά που γίνονται.

Παρασκευή 18:30 συγκέντρωση στην Πλατεία Γούναρη και Αγίου Ανδρέα (έναντι Casper). Θα γίνει ειρηνική πορεία στη Ρήγα Φεραίου, θα μοιραστούν κείμενα και φέιγ βολάν στον κόσμο με στόχο την αφύπνιση ενάντια στον κοντό. Δίνουμε μισή ώρα από τον χρόνο μας και βγαίνουμε στην πόλη μας για να περάσουμε το μήνυμα “Λευτεριά στην Παναχαϊκή”. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η συνάντηση θα γίνει την επόμενη μέρα Σαββάτο ώρα 12:00 στο ίδιο σημείο.

Έπειτα θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Πάτρας.

NP-NF NAVAJO-Αχαιοί 3″.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X