"Χτυπάει" την κατάλληλη στιγμή

"Χτυπάει" την κατάλληλη στιγμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)Σαν έτοιμος απο καιρό ο Άλεξ Ντακόλ μπήκε σε ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΚ, έστω και σε φιλικό επίπεδο και βοήθησε τα μέγιστα για να καταφέρει η Ένωση να φτάσει σε μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Και έχει βαλθεί να “τρελάνει” τον προπονητή του, που βλέπει ότι έχει έναν παίκτη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να του δώσει πολύτιμες λύσεις.  Ο Βραζιλιάνος μπήκε και πάλι σαν αλλαγή και σκόραρε το γκολ της νίκης των κιτρινόμαυρων. Και φυσικά πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά.

Το έπραξε και απέναντι στον Αχαρναϊκό. Όταν χρειάστηκε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Το έκανε και απέναντι στον Απόλλωνα, ξεκινώντας πάντως βασικός. Ο Ντακόλ μπορεί να έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα της φετινής ΑΕΚ, αποδεικνύει όμως με την αγωνιστική συμπεριφορά του, ότι στοχεύει να βάλει πολύ δύσκολα στον Δέλλα, αναφορικά με την παρουσία του στο αρχικό σχήμα των αγώνων.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X