Να υψώσει ανάστημα θέλει η ΑΕΚ απέναντι στη Κηφισιά (17.00, LIVE WEB RADIO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Απόλλων Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota ouiliamson basketΣτην αλλαγή σελίδας στον πάγκο της «Βασίλισσας», η ΑΕΚ με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο κατάφερε να πετύχει πολύτιμη νίκη απέναντι  στον Απόλλωνα Πάτρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Βλέπετε προηγήθηκαν συνεχόμενες ήττες που χάλασαν το κλίμα και ανάγκασαν την διοίκηση να απομακρύνει τον Βαγγέλη Ζιάγκο, φέρνοντας τον Σάκοτα.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Πάτρας, καλούνται να υψώσουν ανάστημα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η Κηφισιά που σημειωτέον έχει κερδίσει στο γήπεδο της και τον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται αυτή την στιγμή το φαβορί. Ωστόσο η ΑΕΚ καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Παπαθεοδώρου και γιατί όχι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αξίζει να τονίσουμε  ότι η Κηφισιά  βρίσκεται στην  3η θέση της βαθμολογίας  και βρίσκεται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Πορεύεται με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία επτά χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X