Μιλόσεβιτς: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ, καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στη ΚΑΕ για Μιλόσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milosevicΣτο πλαίσιο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Νέα Κηφισιά ο Μίλαν Μιλόσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε, πως η ΑΕΚ θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη στο μέλλον. Παράλληλα εξέφρασε την σιγουριά του πως η αναμέτρηση με την ΑΕΝΚ  θα είναι αρκετά δύσκολη, ενώ σημείωσε πως το «κλειδί» της επιτυχίας για την Ένωση είναι να ελέγξει από νωρίς τον ρυθμό του αγώνα.

Αναλυτικά:

Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Ξεκινήσαμε προετοιμασία γι’ αυτό το ματς και εύχομαι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΝΚ Δημουλάς: «Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες οι οποίοι παίζουν πολλά χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι δυνατή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη: «Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά σίγουρα θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση σε αυτό τον αγώνα, να δείξουμε διάθεση στην άμυνα και παράλληλα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X