Βούρβαρχης: «Μάλλον θα γίνουν ματς το Σαββατοκύριακο»

Ο...καθαρός ουρανός του Σαρρή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarris-σαρρηςΑν και πριν από λίγες ώρες είχε πει πως δεν θα γίνει η αγωνιστική, με νέα τοποθέτηση του έδειξε ως πιθανότερο σενάριο τη διεξαγωγή αγώνων. Ο λόγος για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Βούρβαρχη που μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» τόνισε ότι «ο ΠΑΟΚ έχει μια μικρή διαφωνία» με την πρόθεση να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, ενώ εκείνος που «έχει στυλώσει τα πόδια είναι ο Παναθηναϊκός».

Σε ερώτηση για το ότι πιθανότατα δεν θα αναβληθεί η αγωνιστική απάντησε:

«Πιθανότατα. Τουλάχιστον αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες μου και από τις συνομιλίες μου με τον πρόεδρο ενημερώνομαι ότι πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση και η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ στηρίζει αυτά τα δεδομένα». Μάλιστα έκανε λόγο για την… πίεση του χρόνου που υπάρχει, καθώς δύσκολα «βγαίνουν» οι αγωνιστικές του προγράμματος σε μια προσπάθειά του να αιτολογήσει και την πιθανότητα της άρσης της αναβολής.

Σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές είπε: «Πρέπει πρώτα να κλάψουμε θύμα; Είπαμε δεν ορίζουμε διαιτητές για να κινηθεί κάτι. Να ασχοληθεί η αστυνομία, οι ανακριτές, οι εισαγγελείς, οι αρμόδιοι να γίνει κάτι. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με το φόβο ότι θα βγούμε από το σπίτι μας και θα μας σπάσουν το κεφάλι».

Ακόμη, αφουύ χαρακτήρισε θετική αντίδραση τις κλήσεις από τον εισαγγελέα, πρόσθεσε:«Για μένα φταίνε αυτοί που πληρώνουν για να γίνεται αυτό το Πρωτάθλημα. Μέσα από εκεί πρέπει να βρεθεί η λύση. Να πάρουν μέτρα να προστατέψουν το προϊόν τους, για αυτοί βάζουν τα χρήματά τους

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαρρή και το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε: «Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και να τη ζητήσει θα τη λάβει. Τον έχουν αδικήσει κατάφωρα τον κύριο Σαρρή και με το θέμα του Ρανιέρι, καθώς αναγνώρισε το λάθος του»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X