Η ΑΕΚ δεν ανέχεται προσβολές και αρνείται κάθε σύνδεση με την Παναχαϊκή

Στην ελίτ της Ευρώπης η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panahaiki-παναχαικηΗ ΑΕΚ έχει αλλάξει. Είναι εκ νέου το τεράστιο μέγεθος που ηγείται του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν, όσο σπουδαίος ή όσο ασήμαντος και αν είναι, να παίζει με το όνομα και την ιστορία της. Ετσι, έπειτα από το ρεσιτάλ προσβολών που έχει δώσει ο Κούγιας και η Παναχαϊκή αυτό το διάστημα δυναμιτίζοντας το κλίμα της αναμέτρησης, η ΑΕΚ κατέστησε σαφές με σημερινό έγγραφο της πως δεν δίνει πρόσφορο έδαφος σε κανέναν.

Με έγγραφο που έστειλε στην πατρινή ομάδα η ΑΕΚ με υπογραφή του διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ανεξάρτητα με το πότε θα διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας και μετά τα όσα προηγήθηκαν με τις ενέργειες και δηλώσεις του κ. Κούγια σε βάρος της ΑΕΚ, τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο κ. Μπάγεβιτς προσωπικά δεν επιθυμούν και δεν θα αποδεχτούν τυχόν βράβευσή του».

Στην ανακοίνωση της, η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής δεν φέρει καμία ευθύνη. Ωστόσο, είναι σαφές πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανεχθεί από κανέναν περίεργα παιχνιδάκια. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Πατρινοί συνέχισαν αναφέροντας στην ιστοσελίδα τους. «Μετά από αυτό το έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΚ αντιλαμβάνεστε τόσο το επίπεδο και την φιλοσοφία αυτών που την διοικούν όσο και το ποιός δυναμιτίζει το κλίμα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει τον κ. Bajevic σε ειδική τελετή την περίοδο των εορτών».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X