Την…έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο Ντάλας

Εκανε τα χατίρια του Ολυμπιακού ο Ντάλας και η…μετάφραση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dallas-briakos-νταλας-μπριακοςΤο διαφήμισαν σαν κοσμογονία. Αλλά γρήγορα αποδείχθηκε, πως μπροστά στην ελληνική παράγκα δεν υπάρχει τίποτε που να θέτει κανόνες. Ετσι, ο πολυδιαφημισμένος και καλοπληρωμένος Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας, υπέβαλε σήμερα αίτημα να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών τόσο στη Super League όσο και στη Football League μέχρι να αποκτήσει συνολική εικόνα για τους διαιτητές! Δίκαια, άπαντες αναρωτιούνται τι έκανε τόσο καιρό και πως η ΚΕΔ ενέκρινε το αίτημα δίχως δεύτερη σκέψη.

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X