Όταν δεν πιέζεις στο σερβίς...

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes nikouliΔεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόσοφος στο βόλεϊ για να καταλάβει κάποια σημαντικά στοιχεία ενός παιχνιδιού, που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα στην πλευρά της μιας ή της άλλης ομάδας. Ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ  κάποια πράγματα φαίνονται με γυμνό μάτι.

Στο χθεσινό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στην Κυψέλη απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπήρξε συγκεκριμένος λόγος που χάθηκε το παιχνίδι. Και ήταν φυσικά η πίεση που δεν άσκησαν οι «κιτρινόμαυρες» στο σερβίς τους, προκειμένου να χαλάσουν την υποδοχή. Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο αντίπαλος έχει καλύτερη ομάδα, τότε τα κορίτσια έπρεπε να πιέσουν πολύ περισσότερο την υποδοχή, προκειμένου να βγάλουν εκτός παιχνιδιού την πασαδόρο. Αυτό δεν έγινε χθες από την ΑΕΚ και ήρθε η ήττα με 3-0, αποτέλεσμα που αδικεί πάντως την προσπάθεια των κοριτσιών.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X