Μέγας ευεργέτης ο Βαγγέλης

ΑΕΚ ενιαία και αδιαίρετη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΚατά παραγγελία να είχε κάποιος αυτό το…δώρο, δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως θα συμβεί. Σε μια χρονική περίοδο που είχε αρχίσει να υπάρχει εσωστρέφεια, αμφισβήτηση και αποπροσανατολισμός στην ΑΕΚ, ήρθε ο μέγας Βαγγέλης να φτιάξει την κατάσταση. Και μαζί ο αγαπημένος Αρης και το αόρατο συντονιστικό που βρήκε τη στιγμή να κάνει την κίνηση του. Να είστε όλοι καλά. Και μάλιστα, κάνω την πρόταση: να ανακηρυχθεί ως μέγας ευεργέτης της ΑΕΚ ο Βαγγέλης. Αυτός είναι που τον έφτιαξε.

Οσοι έχουν επικοινωνήσει με τον Μελισσανίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο, υποστηρίζουν πως…ξανάνιωσε. Ετσι και αλλιώς πρόκειται για έναν γεννημένο μαχητή, που ό,τι και αν έχει πετύχει στη ζωή του (και είναι πάρα πολλά να ξέρετε), τα έκανε με προσωπικό αγώνα. Και τώρα, αντιλαμβάνεται πως η επαναφορά της ΑΕΚ στην κορυφή, δεν μπορεί να γίνει δίχως μεγάλες μάχες. Σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μελισσανίδης φτιάχτηκε. Εδειξε ξανά πως είναι ο παράγοντας που ξέρει να φτιάχνει τους ΑΕΚτζήδες. Εκείνος που πήρε τις κούπες, εκείνος που τους έπαιρνε τους παίκτες μέσα από τα γραφεία, εκείνος που έσπασε τη «χούντα» του Βαρδινογιάννη, εκείνος που φρόντιζε η ΑΕΚ να αντιμετωπίζεται με ισονομία. Και τώρα, ετοιμάζεται να τα βάλει εκ νέου με όλους και με όλα.

Το σάπιο σύστημα του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη και της ΕΠΟ, πνέει τα λοίσθια. Ψελλίζουν αστείες ιστορίες, για να καλύψουν τις αθλιότητες που έχουν επιβάλει επί χρόνια. Γελοιοποιούνται, εξευτελίζονται και αντιλαμβάνονται πως δεν πείθουν κανέναν. Αλλά όταν βρίσκεσαι σε πανικό, όταν νιώθεις πως χάνεις το μέλι μέσα από τα χέρια σου, είναι σχεδόν δικαιολογημένο να συμπεριφέρεσαι έτσι. Μόνο που δεν έχουν απέναντι τον γίγα Αδαμίδη ή τον τεράστιο Δημητρέλο.

Τα ίδια και για τον Δήμαρχο και τους συμβούλους του. Εκείνους που συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το περίφημο συντονιστικό και κάνουν κινήσεις πίσω από τις σκιές. Προσέβαλαν τον νόμο για το ρυθμιστικό σχέδιο, θαρρείς και έγινε ολόκληρος νόμος (που ρυθμίζει δρόμους, σταθμούς μετρό και πολλά, πολλά ακόμα σε Αττική και Θεσσαλονίκη) για να εκμεταλλευθεί κάποιος το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ποιο; Εκείνο που έχει οδηγηθεί σε διάλυση από τους όψιμους προστάτες του.

Για να το ολοκληρώσω. Καθίστε να το απολαύσετε. Κατανοήστε απόλυτα πως ο αντίπαλος είναι εκτός. Πως όλοι οι Ενωσίτες οφείλουν να συσπειρωθούν προς την κοινή κατεύθυνση. Όταν συμβεί αυτό, όποτε έχει συμβεί αυτό, δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης «φτιάχτηκε» και θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος. Και να δείτε τι τους έχει για μετά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X