Ρούσης: «Πιο σοβαρή από πότε η ΑΕΚ»

Ρούσσης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roussis«Καμπανάκι» κινδύνου χτύπησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, στο κλειστό της Κυψέλης. Ο τεχνικός των πρασίνων ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ είναι πιο σοβαρή από ποτέ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

«Παίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα, που δείχνει πολλά περισσότερα καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, φέτος από ότι περίμεναν οι πιο πολλοί και είναι όπως και εμείς αήττητη στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πιο σοβαρή από ποτέ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Στόχος μα είναι να μείνουμε η μοναδική αήττητη ομάδα μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και είμαι ευτυχισμένος που θα γίνει στην έδρα μας, που σε κάθε αναμέτρηση είναι κατάμεστη από τον κόσμο μας», τόνισε ο «αρχιτέκτονας» του φετινού αήττητου του «τριφυλλιού», που περιμένει αύριο το δυναμικό παρών του κόσμου της ομάδας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X