«Τελικός» επιβίωσης για την ΑΕΚ κόντρα στον Απ.Πατρών (15:00, LIVE WEB RADIO)

«Τελικός» επιβίωσης για την ΑΕΚ κόντρα στον Απ.Πατρών (15:00, LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglisΗ ήττα στην Ελευσίνα το περασμένο Σάββατο, οι νίκες του Πανελευσινιακού και του Κόροιβου χθες, αναγκάζουν την ΑΕΚ να… πεθάνει σήμερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ για τη νίκη.

Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση δυσκολεύει πολύ στην Α1 μπάσκετ. Έτσι το σημερινό (15:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ γίνεται… τελικός.

Η ΑΕΚ σήμερα δεν γίνεται να χάσει. Με κανέναν τρόπο και ας μην έχει για τρίτο σερί παιχνίδι ξένο σέντερ η ομάδα, ας είχε αρκετή αναστάτωση με την άκομψη αποπομπή του Ζιάγκου.

Σήμερα λοιπόν κάνει ντεμπούτο στην δεύτερη προπονητική θητεία του στην ΑΕΚ ο 65χρονος Ντράγκαν Σάκοτα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει το μεγάλο βάρος στις πλάτες του, καθώς υπάρχει πίεση για τη νίκη. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή και απαιτεί σήμερα τη νίκη, διότι σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ μπαίνει με τον Πανιώνιο σε μεγάλες περιπέτειες.

Ο Σέρβος τεχνικός που επιστρέψει στην… προπονητική δράση μετά από δύο χρόνια απραξίας, εκτός του προβλήματος με την απουσία ξένου σέντερ, δεν ξέρει αν θα έχει τον Πολυτάρχου και τον Τσιάκο στην διάθεση του. Ο αρχηγός είχε σοβαρές ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο έμπειρος σέντερ στην μέση.

Μεγάλο «όπλο» για την ΑΕΚ η παρουσία του κόσμου που στα εντός έδρας ξέρει να δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται το μεσημέρι στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει LIVE μέσω WEB RADIO τον αγώνα με τον Στάθη Διακομόπουλο στο μικρόφωνο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X