Ελ Αμίν: «Άμυνα και ριμπάουντ για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ελ Αμίν: «Άμυνα και ριμπάουντ για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

el aminΟ Απόλλων Πατρών έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία στο κλειστό του ΟΑΚΑ και αύριο το μεσημέρι θα διεκδικήσει την 3η νίκη του στην Α1 μπάσκετ απέναντι στην ΑΕΚ.

Η άμυνα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης για τον 27χρόνο Αμερικανό γκαρντ του Απόλλων Μουχάμεντ Ελ-Αμίν, ο οποίος δήλωσε:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικός. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στις τρεις νίκες. Παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, προπονηθήκαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αν κάνουμε τη δουλειά μας στην άμυνα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και στην επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Έρχονται από τέσσερις ήττες και αγωνίζονται εντός έδρας. Αυτά θα είναι τα κίνητρά τους».

Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X