Κορωνιός: "Θα δίνω το «παρών» όποτε κι αν με χρειάζεται η ΑΕΚ"

Σε εκκρεμότητα η συμφωνία με τον Κορωνιό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koronios-κορωνιοςΟ Άγγελος Κορωνιός ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και εντάσσεται από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο 45χρονος προπονητής δήλωσε «παρών» στο κάλεσμα της «Βασίλισσας», τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον να τον καλεί ο Ντράγκαν Σάκοτα και τέλος είπε ό,τι δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο έργα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ και τα όσα είπε ο ίδιος:
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει τον Άγγελο Κορωνιό στο «σπίτι» του!
Ο 45χρονος προπονητής εντάσσεται από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης (ως αθλητής της ΑΕΚ) Άγγελος Κορωνιός έχει διατελέσει κατά το παρελθόν δύο φορές τεχνικός της «Βασίλισσας».

Ο Άγγελος Κορωνιός δήλωσε για την επιστροφή του στην «Ένωση»:

«Έχω ξαναπεί ότι θα δίνω το «παρών» όποτε κι αν με χρειάζεται η ΑΕΚ. Το κάλεσμά της είναι για μένα εντολή καρδιάς. Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή, ωστόσο, και το κάλεσμα ενός εκ των καλύτερων προπονητών της Ευρώπης, του κυρίου Ντράγκαν Σάκοτα. Έχουμε μπροστά μας δουλειά. Δεν χρειάζονται λόγια, αλλά έργα από όλους μας».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X