"Μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά"

Ελγκέτα: «Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgeta-ελγκεταΟ Χόρχε Ελγκέτα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με το τέλος του ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports, τονίζοντας αρχικά:

“Παλεύουμε κάθε μέρα. Παίζουμε χωρίς βασικούς μας παίκτες, αλλά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια” και συνέχισε για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”:

“Είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή. Ήταν το αδύναό μας σημείο. Ο Ωρολογάς επειδή δεν έκανε προετοιμασία με εμάς δεν ξέρει τη φιλοσοφία μας. Κάνει όμως πολύ μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να του το αναγνωρίζω αυτό. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Συμφωνώ ότι η εμφάνισή μας αποτελεί εφόδιο για το μέλλον. Δυστυχώς όμως είμαστε μόνοι μας. Δε λέω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X