Ελγκέτα: «Δύσκολη αποστολή, θα κάνω το παν για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Το «ναυάγιο» της Γλυφάδας, τα βαθύτερα αίτια του και μια ομάδα που… περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΓια το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League μίλησε ο τεχνικός της Ένωσης, Χορχέ Ελγκέτα.

O προπονητής της ΑΕΚ, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός της ομάδας των “ερυθρολεύκων” μίλησε για το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας η ΑΕΚ  και για το πέρασμα του από τον πάγκο του στον Ολυμπιακό τονίζοντας  πως θα κάνει τα πάντα από την πλευρά του ώστε η Ένωση να φύγει  με τη νίκη από το κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης στην ιστοσελίδα της Volley League:

«Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή γιατί απέναντί μας είναι μια μεγάλη ομάδα, που κυριαρχεί στο ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια και φέτος μάλιστα ενισχύθηκε πολύ. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να ξεπεράσουμε την ήττα από την Κηφισιά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο σημαντικό αυτό ματς. Τα προβλήματα, είναι γνωστό ότι δεν λείπουν και έτσι πρέπει να παλεύουμε και με αυτά. Εξαιτίας τους δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε ακόμη πλήρεις σε ένα ματς. Ελπίζω τουλάχιστον να έχω τον Μπουρκόφσκι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό…

Από την θητεία μου στον Ολυμπιακό έχω καλές αναμνήσεις παρόλο που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα γιατί ήμουν τραυματίας. Έχω κάνει όμως φίλους και θα χαρώ να τους συναντήσω. Η δουλειά, δουλειά όμως. Τώρα είμαι προπονητής της ΑΕΚ και θα κάνω το παν για να κερδίσουμε…».

ZHNOBIA ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X