Πολυτάρχου στο enwsi.gr "Συγγνώμη από τον κόσμο, τώρα έχουμε μόνο τελικούς" (VIDEO)

Πολυτάρχου στο enwsi.gr "Συγγνώμη από τον κόσμο, τώρα έχουμε μόνο τελικούς" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ PANELEFSINIAKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε στο enwsi.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, αποδίδοντας την  ήττα στα πολλά λάθη και στη συγκέντρωση που δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ.  Τόνισε ότι η Ένωση δεν έπαιξε καλή άμυνα και γι’ αυτό το λόγο δέχτηκε πολλούς πόντους, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ που δεν κατάφερε η ομάδα να κερδίσει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό;

«Το τι έφταιξε μετά από μια ήττα είναι πολλά πράγματα, πιστεύω ότι δεν μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, θα δούμε τα λάθη μας σε βίντεο και θα προσπαθήσουμε να διορθωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το πιο κρίσιμο .»

Τις πρωτοβουλίες που πήρε η ΑΕΚ και έχασε κρίσιμες επιθέσεις και κρίσιμα τρίποντα  πιστεύεις ότι έπαιξαν ρόλο στο να πάρει διαφορά ο Πανελευσινιακός;

«Όχι, ένα παιχνίδι το κερδίζεις και το χάνεις από την άμυνα. Όταν δέχεσαι  εκτός έδρας 80 πόντους, πρέπει να βάλεις 82 και 85 για να κερδίσεις, από την άμυνα χάσαμε το ματς».

Ποια είναι τώρα η συνέχεια για την ΑΕΚ, ποια παιχνίδια θα κοιτάξει στα μάτια;

«Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κοιτάξουμε στα μάτια, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο. Το έχω ξαναπεί και σε πολλούς δεν άρεσε, τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί. Η ομάδα φτιάχτηκε πολύ γρήγορα με πολλά προβλήματα. Ξαφνικά δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά για να κάνουμε αυτό που θέλουμε , τώρα με την προπόνηση και με όλο τον σεβασμό προς όλους του αντιπάλους και τη συγκέντρωση θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Δυο λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ που στην Ελευσίνα;

Ο κόσμος πάντα, εγώ είμαι τρίτο χρόνο στην ομάδα, είναι πάντα κοντά μας  τι να πω,  συγγνώμη που δεν τους δώσαμε τη χαρά για την νίκη αυτή που έπρεπε να την πάρουμε, ελπίζω στο επόμενο ματς να είναι κοντά μας όπως είναι σε όλα τα ματς και να του δώσουμε τη χαρά με την νίκη».

[youtube id=”vneCxyLy1Po” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X