Κουστένης: «Ήταν μονόδρομος η νίκη για εμάς»

ΦΩΤΟ από το Πανελευσινιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paneleusiniakos vasilopoulosΓια την πρώτη νίκη του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα της Basket League μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Τζίμης Κουστένης, τονίζοντας πως η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μόνοδρομος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο απέναντι στην Ένωση τόνισε πως το «κλειδί» σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι η ενέργεια, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανευλευσινιακού:

«Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος σήμερα και όταν καλείσαι να παίξεις σε ένα ματς οριακό για την ύπαρξη σου, επιστρατεύεις πολλές δυνάμεις. Προσπάθησα να βάλω κάποιες αρχές στην ομάδα, χωρίς να μπερδέψω τα μυαλά των παικτών. Αυτό που εξήγησα είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση και να την μετατρέπουμε σε ενέργεια. Τα παιχνίδια όλα για εμάς στην έδρα μας, θα είναι ντέρμπι. Αν θέλεις να τα κερδίσεις, η λέξη ενέργεια είναι το κλειδί. Αυτό σημαίνει να πηγαίνουμε δυνατά στα ριμπάουντ και να κερδίζουμε τις μονομαχίες από τους αντιπάλους. Σήμερα χάρηκα που όλα τα παιδιά συμμετείχαν στο ματς. Θα χαρούμε τη νίκη και από Δευτέρα θα στρωθούμε στη δουλειά».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X