Ντα Κόστα: "Σέβομαι αλλά δεν φοβάμαι την ΑΕΚ"

Συνέχισαν με τριάρες Παναχαϊκή και Απόλλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

da costa-ντα κοσταΣε παρερμηνεία των λεγομένων του απέδωσε την …παρεξήγηση σχετικά με την ΑΕΚ ο Φελίπε Ντα Κόστα. Ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως σέβεται τους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο επανέλαβε πως δεν φοβάται την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Οι δηλώσεις του:
«Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος μπέρδεψε αυτό που είπα. Εγώ είπα ότι δεν φοβάμαι την ΑΕΚ και συνεχίζω να λέω το ίδιο… έντεκα εμείς, έντεκα και αυτοί. Γιατί να φοβάμαι; Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρε στραβά ο κόσμος. Δεν είπα κάτι κακό για την ΑΕΚ. Εννοείται ότι τη σέβομαι. Είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Δεν τους φοβάμαι. Θέλω να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και θα πάμε για τη νίκη»

«Το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι διαφορετικό. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός. Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι κυκλοφορίας που μπορούμε. Θα είναι πιο πολύ παιχνίδι πάνω στη δύναμη και στον τσαμπουκά. Θα είναι λίγο πιο άσχημο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X