Το (ίδιο) τρικ του Δέλλα στις ανατροπές

Η μεγάλη αγκαλιά του πάγκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsiosΣε δύο παιχνίδια στην φετινή Football League βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΚ και σε αμφότερα γύρισε από το εις βάρος της γκολ και νίκησε με 2-1. Τόσο στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική, όσο και με τον Αχαρναϊκό για την 4η αγωνιστική στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Και στα δύο παιχνίδια ο Τραϊανός Δέλλας έκανε το ίδιο τρικ και του… βγήκε. Περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα αντικατέστησε τον Κολοβέτσιο και έπαιξε με τρεις πίσω. Ο Λαμπρόπουλος στόπερ, ο Γεωργέας δεξιά στο πρώτο ματς και ο Μπακάκης στο δεύτερο και αριστερά στο πρώτο ματς ο Πεταυράκης και χθες ο Γεωργέας.

Ο Δέλλας φαίνεται οτι εμπιστεύεται περισσότερο τον Λαμπρόπουλο αναφορικά με την ταχύτητα του και τις τοποθετήσεις του στην άμυνα (παρά την μέτρια εικόνα του με πολλά λάθη στο α’ ημίχρονο) όταν παίζει με τριάδα και όλα δείχνουν ότι του βγαίνει.

Απέναντι στον Απόλλωνα έβγαλε τον Κολοβέτσιο στο 75′ και έβαλε τον Γεωργέα, για να παίξει δεξιά ο Φούλης με τον Μπακάκη μπροστά του. O Δέλλας έβαλε τον Μπρέσεβιτς αντί του Έλληνα στόπερ στο 72′ και γέμισε την επίθεση του, με τον Κροάτη να… λυτρώνει την ΑΕΚ με το γκολ της νίκης.

Να θυμίσουμε ότι ο Δέλλας και στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών έβγαλε τον Κολοβέτσιο και γύρισε τον Ρόβα στα στόπερ (με τον Σαρρή) για να μπει στον άξονα ο Φαγιέ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X