Στεργιούδας στο enwsi.gr: "Στιγμές περηφάνιας για την ΑΕΚ, μας αποθέωσε όλο το γήπεδο"

Όταν η ΑΕΚ ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, με τη νίκη επί της Ντέρμπι (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÍÔÅÑÌÐÉ-ÁÅÊ 2-3  (ÏÕÅÖÁ 76-77)  ÅÐÉÓÔÑÏÖÇ ÁÅÊ ÁÐÏ ÔÇÍ ÁÃÃËÉÁΜεγάλες στιγμές περηφάνιας έζησε η ΑΕΚ πριν 38 χρόνια. Σαν σήμερα οι κιτρινόμαυροι έκαναν την μεγάλη υπέρβαση, κερδίζοντας την Ντέρμπι Κάουντι με 3-2 στην Αγγλία. Ένα αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη.

Ο Λάκης Στεργιούδας ήταν ένας αποτους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού είχε κατεβάσει ρολά, οδηγώντας την Ένωση στην μεγάλη αυτή νίκη. Ο παλαίμαχος τερμαφύλακας της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για εκείνο το βράδυ.

“Είναι στιγμές περηφάνιας για την ΑΕΚ. Ζήσαμε κάτι πολύ μεγάλο που δεν έχει ξανασυμβεί. Γενικά εκείνη η χρονιά έχει μείνει στην ιστορία, γιατί πετύχαμε μεγάλες νίκες απέναντι σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης”.

Ο Στεργιούδας μίλησε για την ηρεμία του Φάντροκ και τα όσα …δεν τους είπε πριν το ματς.

“Ο Φάντροκ ήταν πάντα λιτός, δεν μας είχε πει κάτι συγκεκριμένο πριν το παιχνίδι. Το περίμενε με ανυπομονησία, όπως όλοι μας. Αλλά είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και ήταν σίγουρος για αυτό που θα εμφανίζαμε. Όπως και έγινε άλλωστε”.

“Το τρίπτυχο της επιτυχίας”

“Η ΑΕΚ είχε την τύχη να βασίζεται στο τρίπτυχο, πρόεδρος προπονητής και κόσμος. Το τρίπτυχο των επιτυχιών. Ο κόσμος πάντα γέμιζε το γήπεδο, ακόμα και με τις μικρότερες ομάδες. Ο πρόεδρος ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών. Και εμείς οι παίκτες επαγγελματίες. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να πετύχουμε πράγματα”.

“Μας αποθέωσαν στο τέλος οι Άγγλοι”

“Αυτό που μου έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου ήταν η αντίδραση των φιλάθλων της Ντέρμπι. Ακόμα και όταν έχανε η ομάδα τους με 3-1 αυτοί προσπαθούσαν να  την βοηθήσουν. Ενώ μόλις σφύριξε ο διαιτητής όλο το γήπεδο σηκώθηκε και μας αποθέωσε. Δεν το πιστεύαμε, γιατί δεν το είχαμε ζήσει ξανά. Αυτό δείχνει το μεγαλείο εκείνης της ομάδας”.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X