Αχαρναϊκός: «Ομάδα από μέταλλο απέναντι στην ιστορική ΑΕΚ»

Δεύτερο γκολ ο Ντακόλ, δεύτερη ανατροπή η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dakolΣυγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο του Αχαρναϊκού εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του Μενιδίου, μετά το τέλος του αγώνα στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αχαρναϊκός σήμερα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα απέδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από μέταλλο, έστω και αν το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα τους αδικεί. Ο Αχαρναϊκός στο 26′ με γκολ του Γέσιτς άνοιξε το σκορ, ενώ οι επιθέσεις του τρόμαξαν την άμυνα της ΑΕΚ που έδειξε να σαστίζει με την δυναμική του τριφυλλιού. Ο Αχαρναϊκός άντεξε γερά μέχρι και το 92′ όπου η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-1 ενώ στο 97′ η ΑΕΚ έκανε το 1-2.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ συγχαίρει τον Προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους παίκτες για την άψογη εμφάνισή τους, ενώ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμότατα τον φίλαθλο κόσμο του Αχαρναϊκού που παρότι η ομάδα του έπαιξε στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκείνο τον ακολούθησε στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Αχαρναϊκός συνεχίζει δυνατά τον αγώνα του άλλωστε έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του!».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X