ΚΑΕ ΑΕΚ: «Δυναμική στήριξη του κόσμου χωρίς ακρότητες»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos_basketΗ ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, και η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση – ενημέρωση για τους φιλάθλους της Ένωσης. Τα «τυχόν» απρόοπτα θέλουν προλάβουν οι άνθρωποι της Βασίλισσας αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. ΑΕΚ και ΟΣΦΠ θα συναντηθούν ξανά στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και οι υπέυθυνοι του μπασκετικού τμήματος επιθυμούν  η διεξαγωγή του αγώνα να μη χαρακτηριστεί από «κακώς κείμενα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση – ενημέρωση της ΚΑΕ προς τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους :

Η ΚΑΕ ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων καθώς επίσης και σημαντικές οδηγίες για όσους βρεθούν στο Γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Απλά εισιτήρια (όχι Διαρκείας) θα πωλούνται σταδιακά από το ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα, 6 ώρες πριν και έως την έναρξη του αγώνα.

*Από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη” & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ)

• Διαδικτυακά (στοhttp://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets) *έως 4 ώρες πριν τον αγώνα.

• Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος,Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) *έως 4 ώρες πριν τον αγώνα.

• *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) *έως 4 ώρες πριν τον αγώνα.

• *Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload) *έως 4 ώρες πριν τον αγώνα.

• Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο, *έως 4 ώρες πριν τον αγώνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φίλε – οπαδέ της ΑΕΚ,

Η ΚΑΕ ΑΕΚ σε ευχαριστεί για την στήριξη διαρκείας προς την ομάδα και για την κόσμια συμπεριφορά σου, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε στις μέχρι τώρα εντός έδρας αναμετρήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, και κυρίως με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, όπου το σύνολο του Τύπου σε εγκωμίασε.

Όπως γνωρίζεις, η συμβολή σου στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι σημαντική και απαραίτητη. Η ΑΕΚ χρειάζεται την στήριξη σου και κυρίως την προστασία της ομάδας από παραβατικές και άλλες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην μελλοντική προσπάθεια της ομάδας για διάκριση.

Συγκεκριμένα:

Παρακαλείσαι να προσέλθεις στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00) ώστε να διευκολύνεις τόσο την δική σου πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει τις θύρες του Ο.Α.Κ.Α. χωρίς να κατέχει εισιτήριο, ενώ δεν θα επιτραπεί να εισέλθει ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί. Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά την διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι συνεργάσιμος και πρόθυμος έτσι ώστε να εισέλθεις στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια και να μην έχεις πάνω σου αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.)

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι για λόγους ασφαλείας δεν πρόκειται να ανοίξουν οι πτυσσόμενες εξέδρες πίσω από τα καλάθια και οι πτυσσόμενες όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού, καθώς και της Γραμματείας του αγώνα, ενώ θα τοποθετηθεί και διπλό δίχτυ ασφαλείας, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των Μέτρων Τάξης.

Παρακαλείσαι να υπακούς στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι ή να στέκεσαι όρθιος σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου. Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ασφαλείας αλλά και τιμωρίας της ομάδας με πρόστιμο ή και αποκλεισμό της έδρας. Ουδείς εντός του αγωνιστικού χώρου άνευ σχετικής διαπίστευσης.

Η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι κόσμια και να ενισχύσεις την ομάδα μόνο με την φωνή σου, χωρίς καταστροφές και βανδαλισμούς.

Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά να ειδοποιήσεις αμέσως τους υπαλλήλους ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά.

Παρακαλείσαι να ακολουθήσεις τις οδηγίες τόσο της Αστυνομίας, του υπευθύνου Ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ και των υπαλλήλων ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά κατά την οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει σχετική ανάγκη.

Η “Βασίλισσα” σε χρειάζεται, θέλει την δυναμική στήριξη του κόσμου της ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ!

Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ εκεί που ανήκει! Μην επιτρέψεις σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στην αγαπημένη σου ομάδα και να σου στερήσει μελλοντικές χαρές και επιτυχίες!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X