Από την πρώτη κιόλας μέρα τσεκάρουν τα νέα "λαβράκια" στα κιτρινόμαυρα

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΟι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να παρακολουθούν από κοντά το πρωτάθλημα νέων και φυσικά την εξέλιξη των νεαρών “άσων” του δικεφάλου.

Για το λόγο αυτό η σημερινή πρεμιέρα της Κ20 του Στέλιου Μανωλά αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του προπονητικού κέντρου της Ένωσης στα Σπάτα.  Τόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και ο Τραϊανός Δέλλας με τον Άκη Ζήκο θέλουν να γνωρίζουν την πορεία και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας και για το λόγο αυτό αναμένεται σήμερα να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος νέων απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόθεση τόσο του Δέλλα όσο και των συνεργατών του είναι να έχουν άποψη για το υλικό που υπάρχει στις ακαδημίες με σκοπό φυσικά την προώθηση των καλύτερων στην επαγγελματική ομάδα.

Η παρουσία τους στις εξέδρες του τρίτου γηπέδου στα Σπάτα θέλουν να αποτελέσει και ένα μήνυμα προς τα παιδιά των ακαδημιών ότι η πορεία τους παρακολουθείται από τους ανθρώπους της ομάδας και σε κάθε αναμέτρηση θα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στο ρόστερ της Ένωσης. Αυτό επιθυμεί ο Δέλλας και οι συνεργάτες του να δείξουν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, με τη συνεργασία πάντα του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει στην ομάδα νέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X