"Να παλέψουμε με τα προβλήματα μας"

Ελγκέτα: «Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgeta-ελγκεταΟ Χόρχε Ελγκέτα προετοιμάζει την ομάδα του για ένα σημαντικό αγωνιστικό τεστ απέναντι στη Κηφισιά. Οι κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη επί του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υποδέχονται αύριο στη Γλυφάδα μια ομάδα που είναι ικανή να βάλει δύσκολα στους κιτρινόμαυρους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, αναγνωρίζει τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά στέλνει μήνυμα νίκης και καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και έχει έναν προπονητή ο οποίος γνωρίζει καλά το ελληνικό βόλεϊ. Δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι είχαμε κερδίσει (4-0) το φιλικό πριν από ένα περίπου μήνα. Εκείνο ήταν ματς προετοιμασίας. Τώρα είναι επίσημο, υπάρχει το άγχος των βαθμών. Ξέρω ότι θα βρούμε απέναντι μας τον Ρουμελιωτάκη και τον Μαντέκα, δυο πρώην δικούς μας παίκτες αλλά εγώ δεν στέκομαι σε άτομα. Κοιτάζω την Κηφισιά ως ομάδα. Τα προβλήματα μας είναι γνωστά. Πρέπει να παλέψουμε όμως και με αυτά. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας δεν αλλάζει. Όποιος μπαίνει ξέρει τι να κάνει στον αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να συνδυάσουμε το γεγονός με μια νίκη. Ποντάρουμε πολύ στη βοήθεια του κόσμου μας. Τον καλώ να έρθει στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να τον ικανοποιήσουμε.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X